Σώφρονας Τριμπουλέ | Deity.gr

Ερωτικά βοηθήματα!

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Καταρχήν μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Λόγω των ημερών, γύρω από τη στρογγυλή τράπεζα του σαλονιού, με μπύρα και μεζέ, κάτσαμε με δυο φιλαράκια (εκπαιδευτικός ο ένας) και προσπαθήσαμε να λύσουμε ένα σοβαρότατο γρίφο. Τι είναι τελικά αυτό που μπλοκάρει τις ανθρώπινες σχέσεις και κάνει τη ζωή μας μοναχική και μίζερη; Πού χάνεται ο έρωτας; Η απάντηση είναι απλή. Φταίει η γραμματική!

 

Αποκλειστικά για σκεπτόμενους πολίτες

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και είναι πλέον καιρός για σημαντικές αποφάσεις. Σε συνεργασία με τους καλύτερους επιστήμονες και σε ειδική προνομιακή τιμή, ο σύλλογος κλόουν έχει για εσάς μια πρόταση που ΔΕΝ μπορείτε να αρνηθείτε!

 

Μωρά, αυτοί οι… πρωτόγονοι!

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Η συναναστροφή μου με τα μωρά καθώς και οι συνεχείς έρευνές μου απέδωσαν καρπούς! Ακούστε τα λεγόμενα ενός σοφού γερο κλόουν! Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως στα μωρά μετουσιώνεται η εξέλιξη ολόκληρου του ανθρώπινου είδους!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πιστεύετε πως μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα; Η ομιλία; Η λογική; Η δίποδη στάση; Η χρήση εργαλείων; Η φαντασία; Ο πειραματισμός; Το άναμμα της φωτιάς; Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα κατακτά ένα μωρό στα πρώτα χρόνια της ζωής του!

 

Ο τοίχος μου με τα 100 σημαντικότερα άτομα

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Έχω ένα φανταστικό τοίχο στην καρδιά μου και εκεί «κρεμώ» όσους γνωρίζω στη ζωή μου, που για πολλούς και διάφορους λόγους με επηρεάζουν θετικά! Μάλιστα ξεχωριστή θέση σ’ αυτόν τον τοίχο, έχει και ένα κατοικίδιο! Μου φέρθηκε καλύτερα από άνθρωπο, πάντα άκουγε αυτά που είχα να πω χωρίς να με διακόψει ποτέ και η αγκαλιά του ήταν η καλύτερη παρηγοριά…

 

Το τρίτο μου πετράδι λέγεται… Ζωή

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Θα 'ναι πάνω από τριάντα χρόνια… Εμείς τα παιχνίδια δεν έχουμε και την καλύτερη αίσθηση του χρόνου αλλά θυμάμαι πολύ καλά πως δεν είχα αρθρώσεις τότε! Ήμουν φτιαγμένη από κακής ποιότητας πλαστικό και το κεφάλι μου ήταν συχνά πεταμένο από δω κι από κει! 
Παρόλα αυτά, η Ζωίτσα δε με άφηνε στιγμή από τα χεράκια της. Αχ, πόσο με αγαπούσε… Όλα ήταν μια χαρά μέχρι που έμαθε πως θα αποκτήσει αδερφάκι! Δεν είχα αντιληφθεί ποτέ μέχρι τότε το συναίσθημα της ανθρώπινης ζήλιας. Ακόμη δυσκολεύομαι είναι η αλήθεια! Όσο μεγάλωνε η κοιλιά της μαμάς, τόσο μεγάλωνε και η ζήλια της Ζωίτσας…

 

Θέλω να... μολυνθώ!

Γράφει ο Σώφρονας Τριμπουλέ

Οι καιροί είναι δύσκολοι… βλέπω σύννεφα να μαζεύονται στον ορίζοντα… Δοκίμασα όλα τα κόλπα του επαγγέλματος, αλλά φοβάμαι πως χάνω την πελατεία μου. Είναι τρομερά δύσκολο στις μέρες μας, να κάνεις κάποιον να γελάσει!

Αποφάσισα λοιπόν να βάλω τη ζωή μου σε κίνδυνο! Ψάχνω κάποιον να με μολύνει με το μυκοβακτηρίδιο vaccae. Έβαλα αγγελία στις εφημερίδες, έστειλα e-mail σε όλες τις κλινικές και… περιμένω!

 

Page 1 of 2

«StartPrev12NextEnd»
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.