Τα παραμύθια του οσελότου

Ο μικρός oσελότος τρέχει, παίζει και κυνηγά στα μεγάλα δάση της κεντρικής και της νότιας Αμερικής. Τα μεσημέρια τού αρέσει να τεμπελιάζει. Σκαρφαλώνει στα ψηλά δέντρα και ξεκουράζεται ανάμεσα στα καταπράσινα φυλλώματα, λικνίζοντας πέρα-δώθε τη μακριά του ουρά. Εκεί πάνω, μες στη ζεστασιά του ήλιου, έρχεται ο ύπνος και του χαϊδεύει τα βλέφαρα. Στα όνειρά του ταξιδεύει σε μαλαματένιες πολιτείες, επισκέπτεται τον Άγιο Βασίλη στη Λαπωνία, βουτά με τον Κίμωνα Κύκλο στη θάλασσα, γίνεται φίλος μ’ ένα ελεφαντάκι χωρίς προβοσκίδα, συναντά ένα ηρωικό ποντίκι, γελάει με μια Κόκκινη Κατσαρίδα που συμμετέχει σε συμβούλια, εξερευνά μια δρακοσπηλιά της Κεφαλονιάς, σκάβει τρύπες σε λαχανόκηπους, πηγαίνει σε μια κηδεία, βρίσκει έναν πλάτανο που θέλει να μετακομίσει, συγυρίζει το καθαρότερο άστρο του ουρανού, φοράει τα μαγικά γυαλιά της Κωνσταντίνας, φτιάχνει Χριστόψωμο, βλέπει πώς ένας γάτος γίνεται κολλητός με τα ψάρια, παίρνει μαθήματα πτήσης παρέα με μια μέλισσα, το σκάει απ’ το σπίτι του με τη Μία του Δρόμου, μαθαίνει γιατί μαλώνουν οι γάτες με τους σκύλους, οδηγεί τον Λάζαρο το σαραβαλάκι, γλιτώνει από ένα μπουρίνι, χάνεται μέσα στο βασίλειο της Γλώσσας και μπλέκεται σ’ ένα σωρό άλλες περιπέτειες που μας τις στέλνει στην Ελλάδα, μέσα σ’ ένα πελώριο βιβλίο με τίτλο: τα παραμύθια του oσελότου.

 

Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2012, το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στην πόλη σας!

Μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουμε και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία. Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

 

Δημιουργικός χορός για παιδιά +4 ετών

Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής ξεκινά νέο τμήμα Δημιουργικού χορού για παιδιά 4 έως 8 ετών.

Κίνηση, μουσική, χορός και έκφραση μαζί!
Στο δημιουργικό χορό τα παιδιά εξερευνούν την κίνηση, το σώμα, και την εκφραστικότητά του και προσεγγίζουν την τέχνη του χορού μέσα από δραστηριότητες οι οποίες βασίζονται κυρίως στη μέθοδο Laban.

 

Η περιπέτεια του Πάκο

Ένα παραμύθι για όλα τα παιδιά από την Ελευθερία Πασσά!

Κάνετε κλικ στην πρώτη εικόνα και διαβάστε το παιδικό παραμύθι online.

slb slb slb

 

FREE PLAY 2 από το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής: Δείτε φωτογραφίες!

Το Εργαστήρι Ψυχοκινητικής οργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση FREE PLAY - EVERY DAY, για παιδιά ηλικίας 2-8 ετών! Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Deity.gr, το elamazi.gr, το περιοδικό Ταλκ και το babytips.gr.

Η συμμετοχή είναι μεγάλη, οι δραστηριότητες για τα παιδιά πολλές και πρωτότυπες και η συμμετοχή δωρεάν!

Κάντε κράτηση για τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει από το παρακάτω πρόγραμμα:

 

 
 

Page 1 of 5

«StartPrev12345NextEnd»
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.