Χάρης Γαντζούδης - Διηγήματα | Deity.gr

 • Το ταξίδι

  Το ταξίδι. Η Ελένη ανέβηκε στον πέμπτο όροφο και άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος με τα δικά της κλειδιά. Τα γέλια που έρχονταν από την κρεβατοκάμαρα τη βεβαίωσαν πως δεν ήταν μόνη. Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   

   

 • Λάθος Προτεραιότητες…

  Λάθος Προτεραιότητες: Στα τριάντα οχτώ του χρόνια, ο Πέτρος, ήταν επιτυχημένος  χρηματιστής. Αφιέρωνε όλο το χρόνο του στη δουλειά και όλα τα άλλα έρχονταν μετά. Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   

   

 • Η μνήμη επανέρχεται

  Η μνήμη επανέρχεται: «Δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια αυτό που έγινε. Ήταν τρομακτικό. Μακάρι να ήσασταν εκεί να τους βλέπατε και εσείς. Τότε δεν θα δυσκολευόσασταν να με πιστέψετε». Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   


 • Χαμογελούσε συχνά τελευταία

  Χαμογελούσε συχνά τελευταία: Άδειαζε τη βαλίτσα βρίζοντας τον εαυτό της για τη δειλία της. Για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να περάσει την πόρτα του σπιτιού της και να την κλείσει οριστικά πίσω της. Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   

   

   

 • Επιθυμούσε διακαώς έναν έρωτα...

  Επιθυμούσε διακαώς έναν έρωτα: Ονειρεύτηκε ότι είχε γεράσει. Τα μαλλιά και τα γένια του είχαν ασπρίσει. Από το σώμα του είχε εξαφανιστεί κάθε σημάδι νεότητας. Και ήταν μόνος. Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   

   

   

 • Μπλε

  Ο Τάκης έψαχνε για το βιβλίο «Το κοράκι – Η φιλοσοφία της σύνθεσης» του Ε.Α. Πόε. Ήθελε να ανακαλύψει τα μυστικά που χάρισαν στο ποίημα αυτό την αιωνιότητα. Γράφει ο Χάρης Γαντζούδης.

   

   

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.