Μαρίνα Φραγκεσκίδου

Είπα να σπουδάσω Διοίκηση Επιχειρήσεων, γιατί εκεί είχα περάσει. Τελειώνοντας απέκτησα και έναν επαγγελματικό τίτλο σαν ορκωτός ελεγκτής (ACA) για να έχω μια καλύτερη δουλειά. Δούλεψα για 6 χρόνια σε πολυεθνικές ελεγκτικές εταιρίες. Πάνω που άρχισα να μην την παλεύω άλλο, ήρθε η οικονομική κρίση με αποτέλεσμα να χάσω τους πελάτες στους οποίους έκανα έλεγχο και μαζί με αυτούς να χάσω και τη δουλειά μου, με τη φοβερή ατάκα: "Φέτος τα πήγες πολύ καλά, απέδειξες τι μπορείς να κάνεις αλλά πρέπει να σε απολύσουμε!". Η χαρά του να σε απαλάσσουν απο κάτι που δεν σου πάει και με τόσο καλά λόγια δεν περιγράφεται!

Έτσι λίγο πριν τα 30 κάνω την επανάσταση που δεν είχα κάνει ποτέ στην εφηβεία και αφήνω πίσω μου τα χρόνια της Λογιστικής και λοιπών άψυχων πραγμάτων και εκδίδω το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο "Ευτυχία από το παράθυρο". Έπειτα αποκτώ τη δική μου στήλη στο www.dolce.com.cy με τίτλο "Σήμερα την είδα αλλιώς", την "Αcomplexαριστα" στο ηλεκτρονικό περιοδικό Αναζητήσεις καθώς και την "Είσαι μαμά; Μην τρελαίνεσαι!" στο Deity.gr.

Τώρα με σιγουριά (λέμε τώρα) ελπίζω σε ένα αύριο βουτηγμένο σε σωρούς από βιβλία, τετράδια, πεταμένους στυλούς και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τη γραφή.

 

Χαμογελώντας πια προχωρώ και ελπίζω σε ένα αύριο γεμάτο μόνο με τα δικά μου θέλω...

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Your Say!

Banner

Authors

Μαριλένα Παππά Ευρυδίκη Αμανατίδου Μαρίνα Φραγκεσκίδου

 

 

 

Γεωργία Λάττα Γιάννης Λαμπράκης Μαρία Δασκαλάκη

 

 

 

Μαριάννα ΤεγογιάννηΧάρης Γαντζούδης Σώφρονας Τριμπουλέ

 

 

 

Connect!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Deity.gr. All Rights Reserved.